Kuva -
Kuva -

Kausityö

Postilla työskentelee joka vuosi yli 5 000 kausityöntekijää. Kausiapua tarvitaan kesän, joulun, ystävänpäivän ja pääsiäisen aikaan. Tehtäviä on tarjolla lajittelun, jakelun, kuljetuksen sekä asiakaspalvelun parissa.

Posti on ollut jo useana vuonna mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa sitoutuen noudattamaan hyvän kesätyönantajan periaatteita. Kesätyöpaikat tulevat hakuun maalis-huhtikuussa, ja niistä ilmoitetaan Avoimet työpaikat -sivulla.

Vuonna 2017 Postissa työskenteli 2 400 kesätyöntekijää ja 3 700 jouluapulaista. Haluamme sanoa suuren kiitoksen kaikille reippaille kausityöntekijöillemme!

Suurin osa kesätyöntekijöistä työskentelee postinjakelussa, mutta meillä on nuoria myös asiantuntijatehtävissä.

Akseli
Logistiikassa

Jussi ja Joonas rekrytoinnissa

Kesätyö Postin rekrytoinnissa

Iikka
postinjakelussa

Aatu
postin esikäsittelyssä

Michael
varhaisjakelussa

Matti
kuljetuksessa

Matti kuljetuksessa

Kuva -

Kesätyöntekijät asiantuntijatehtävissä

Esa-Pekan, Petterin, Marin, Minnin, Katrin, Remun ja Eerikan mielestä työskentely Postilla on ollut mielekästä ja opettavaista. He kokevat työtehtävien tukevan pääaineopintoja ja mahdollisia tuleviakin töitä, ja näkevät työn Postissa tuovan lisää syvyyttä opintojen oheen. Lue lisää.

Kuva -

Nooran kymmenes kesä Postilla

Noora jakaa tämänkin kesän postia Turun keskustassa. Kauppakorkeakoulusta vuoden päästä valmistuva Noora on Postilla töissä jo kymmenettä kesää. Vastuulliseen kesätyöpaikkaan on hyvä palata. Lue lisää.

Kuva -

Yle Summerin Tumen päivä postimiehenä

Miten sujuu Suomen tunnetuimpiin tubettajiin lukeutuvalta Yle Summerin juontajalta Tumelta postimiehen työt? No, ihan hyvin ne sujuvat. Lue lisää ja katso videot.

Kuva -

Liikunnallinen työ kiinnosti Anttonia

Antton on postityössä jo konkari, sillä tämä on jo viides kesä, kun hän vetää tutun Posti-paidan yllensä Vantaan Koivukylän jakelutoimipaikassa. Ensimmäisen kerran Antton tuli kesätöihin 17-vuotiaana, ja Posti on samalla hänen ensimmäinen työpaikkansa. Lue lisää.