Sanomalehdenjakajaksi

Postin varhaisjakelussa työskentelee yli 2 700 alan ammattilaista yli 1 600 jakelureitillä ympäri Suomea. Sanomalehdenjakajana ilahdutat satoja ihmisiä joka aamu tuomalla sanomalehden heille kotiin painokoneelta aamukahvipöytään. Samalla pääset itse ulkoilemaan ja urheilemaan ja tienaat rahaa.

Sanomalehdenjakajan työ on liikkuvaa ja fyysistä osa-aikaista yötyötä, jota tehdään pääasiassa ulkona asuintaloympäristössä. Työ on hyvin itsenäistä ja jakelureitillä olet oma pomosi.  Sanomalehdenjakajana työskentelet yöllä, kun muut nukkuvat, klo 01.00-07.30 välillä. Työaika on keskimäärin n. 3,5 h/yö. Töitä voi tehdä 6+2 työskentelymallilla eli kuusi työyötä ja kaksi vapaata yötä. Tai voit tehdä töitä tarvittaessa töihin kutsuttavana 2-5 vuoroa viikossa.

Työvälineenäsi on kärry, polkupyörä tai auto riippuen jakelupiiristä sekä digitaalinen mobiilityökalu. Työskentely vaatii hyvää terveyttä, kohtalaisen hyvää kuntoa sekä yötyöstä johtuen vähintään 18 vuoden ikää. Sanomalehdenjakajan perustuntipalkka pääkaupunkiseudulla on työsuhteen alkaessa 8,98 e/h. Klo 00-06 väliseltä työajalta maksamme myös yölisän, 0,75 e/h.

Hae heti! 

Postin jakelun rekrytoinnin avoimet ovet

Voit myös tulla käymään avoimissa ovissamme ja pääset suoraan haastatteluun! Meillä on avoimet ovet joka perjantai klo 9-12 rekrytointitoimistollamme osoitteessa Fredriksberginkatu 2, 00240 Helsinki.